Reissusta on tultu, ja oli valtavan rentouttavaa!

Kyllä tuli ulkoiltua, nukuttua, valokuvattua ja syötyä. Ja emännän käytyä iltaisin ulkona tyttöjen kanssa... Viisi päivää meni että hujahti ja kuviakin olisi tarjolla, mutta emännän pitkittynyt flunssa muuttui antibioottia vaativaksi poskiontelontulehdukseksi ja päälle iski vielä paha ja korkeakuumeinen influenssa, joten kamerassa olevia kuvia ei ole vielä saatu purettua maalla olevalle koneelle. Heti laitan kyllä muutaman kuvan ainakin poroista näytille, kunhan saadaan emännän kanssa aikaiseksi! Ja myös pikkupojat ensin terveiksi...

Poroajelu omin nokin oli aika kiva elämys Kahvila lammintuvan poroilla ja porojen luona viihdyimme muutenkin kaikista parhaiten. Iippa-niminen vetohärkä oli mahtavan kokoinen ja toinen vetohärkä Pikku-Ukko ei paljoa koossaan huonommaksi jäänyt. Nyt emännällä ja minulla on valtava porokuume ja on mukava haaveilla, että jospa joskus saisimme Petterillemme vaikka oman porokaverin! Samalla saimme esitteen Kuusamossa sijaitsevasta Karhutuvasta, jonne taidamme suunnata kesällä. Siellä saa nimittäin tilaisuuden kuvata karhuja ihan lähietäisyydeltä ja sepä se vasta huisia olisi!

Osa porukasta viihtyi jopa rinteillä, mutta minä ja emäntä emme osaa moisesta vauhdin hurmasta nauttia. On tuo emäntä nuorempana jonkin aikaa kyllä lasketellutkin, mutta katsoi parhaakseen huimapäänä lopettaa ennen kuin olisivat jalat poikki! :)) Ja parempi niin.

Nyt olemme siis hyvin rentoutuneet ja arjen askareet maistuvat taas iloisin mielin. Kevät on pitkällä ja pian sitä saa ruveta kaivelemaan kesävermeitä esille. mutta vielä kannattaa muistaa ilman raadollisuus! Ainakin meidän porukalle RIITTÄISI JO NÄMÄ FLUNSSAT!