Tänään sitten VIHDOIN pääsi perheenäitimme kangaskauppaan :) Mutta arvatkaapa mitä?!? MINUT unohti kotiin rötväke... >:(

Minä siis jäin nuolemaan näppejäni, kun äiti pyyhälsi autoa kohti tenava kainalossaan, pakkasi auton, starttasi ja kurvasi tielle! Ettei vaan olisi tahallaan kyydistä jättänyt, kun on tuo käynti minulle kangaskaupassa, kuin lapselle karkkimaahan.

No, tulihan sieltä sentään jotain sitten lohdutukseksi ja ilo lisääntyi, kun perheen isä toi vielä kaupungista fleeceä tullessaan. Nyt on kelvannut kellistellä kangaskaupan tuoksuisessa pikkukasassa ja haaveilla... Ai niin, meillä vietti tänään perheen pää synttäreitään ja annoimme hänelle oman UniKepinkin lahjaksi, sillä ätä onkin ahkeraan sellaista vinkunut, mutta äiti ei ole suostunut (haisisi kuulemma liian äkkiä ätän kuolalle pikku UniKeppi raasu!). Nyt kuitenkin heltyi juhlapäivän kunniaksi ja teimme UniKepille oikein oman paidan, jossa lukee kirjailtuna "ÄTÄ" (täytyypä ottaa foto ehtiessä). Taitaa isä-ätä nukkua ensiyönä sikeästi.

Ompelukone on tänään ollut aika hiljainen.