...tulipa mieleeni, että pääsiäinen kolkuttaa jo nurkan takana ja arvaatkaapa, jotta onko ruohoa laitettu vielä yhtään kasvamaan?!?

Kaipa tuon vielä ehtii.... Tulee sitten vaikka hieman harvempi viljelys niin ei huku tiputkaan ihan kokonaan :)

Mikähän siinäkin muuten on, että meidän perheellä on aina kaikki teemakoristeet hyvin hukassa? Jouluna oli aika kaaos, että koristeita löytyi ja lopulta yksi laatikollinen jäikin hukan teille. Ja sama nyt pääsiäisenä=mistä tiput ja puput? (löytyhän noita tietysti aitoja tuolta ulkoa, jos ei muuten,he he).

Kanat eivät vielä tälle keväälle ole innostuneet hautomaan, joten piipertävät pikkutiput antavat vielä odottaa itseään. Pari kanaa jo hieman harjoitteli, mutta eivät ne jaksaneet pesässä istua, kuin pari päivää ja sitten luovuttivat. Olivat muuten molemmat juuri viime keväänä itse meidän pääsiäistipuina. äkkiä ne kanatkin kasvaa! Pääsiäiskorttikuvassamme poseerasivat siis aidot tiput poikiemme kanssa sisällä. Kuvaustuokio oli ollut kuulemma hupaisa ja lopulta oli osa tipuista vilistänyt pitkin eteisen lattiaa.

mmMmmmm...asiasta ihan kolmanteen, keittiöstä leijuu hyvä lasagnen tuoksu.Taidanpa hipsiä sitä maistelemaan ihan Karvisena...