Tällä kertaa kyseessä kuusisavotta.

Meillä tuolla maalla kun on ikiaikainen kuusiaita tontin talon puoleisella reunalla ja huonosti hoidettu sellainen, niin taas oli aika pätkäistä osa pois. Eräs emännän tuttava, vanhempi mies, lupautui tulemaan talkoisiin ja kaatoikin sitten lopulta kaiki puut ihan itsekseen! Tämä setä väkertää harrastuksekseen puuhommia ihan käsipelillä ja työkaluina näytti nytkin olevan "vain" pokasaha, paria laatua kirveitä, joitakin "koukkuja", oksasaksia, sekä muuta tarpeellista. Niin ne vaan puut kaatuivat ja muuttuivat kauniiksi halkopinoiksi sitkeällä käsipelillä ja aikaa meni vain kolme päivää koko touhuun! Sitkeä ukko on kyllä kyseessä ja työtänsä on kiva seurata, kun osaa hommat taidokkaasti ja eipä huuda moottorisaha siinä sivussa. Samalla kuulee hyvin lintujen laulun, kun pokasaha soi ja kirves naputtaa.

Hattua nostamme kaikki täällä tuollaiselle harrastukselle! Ihana, että on vielä inmisiä jäljellä, jotka eivät kiireestä perusta ja osaavat nauttia luonnosta luonnollisesti.

Nyt meidän emännällä ja isännällä onkin sitten taas aita-ainetta loppuun pihan julkikulmaan, niin saa vihdoin vuohille ja porolle pikkulaitumen kanalan kylkeen. Siinä onkin sitten seuraavat talkoot luvassa! :)

Hmph, piti laittaa kuviakin tähän, mutta en saa niitä mitenkään liitettyä!! Mikähän siinä nyt taas tökkii ja emäntä ei ole kovin energinen oksasavotan päälle asiaa selvittämään, joten palaamme kuviin tuonnempana... Hyvää viikonloppua kaikille!!!!