Tänään minä ja emäntä lähdemme taas maalle asustelemaan, sillä koko poikapoppoo on hetken poissa. IsoMies lähti viikoksi lappiin kelkkailemaan ja pienet vipeltäjät lähtivät mummilaan pikalomalle.Me siis hoitelemme eläimiä pari päivää vanhaan malliin ja lämmittelemme taloa puu-uunein. Kyllä voi olla mukavaa tiedossa, sillä saatamme lähteä jopa suloista kililaumaa katsomaan huomenna Nummi-Pusulaan! Riikinkukkopariskunnan voisi pian siirtää ulkotarhaansa kevättuulia haistelemaan ja kanojakin voisi laskea pikkutarhaan jaloittelemaan. Ihan selvästi haistaa jo kevään tulon ja joka ikinen pävä tuntuu auringonsäteet saavan räystäät tiputtamaan vettä!

Taidanpa pakata tuosta hiukan lämmintä mukaan ja marsuväelle kurkkua tuliaisiksi. Ne asuvat suuren Jope-jättikanin kanssa samaa suurta häkkiä nyt ainakin sen aikaa, kun tämä "poikkeustila" meillä kestää. On sitten Jopellekin seuraa ja näyttää ystävystyneen urosmarsu Oskarin kanssa parhaiten. Kerran kyllä näin, kun kaikki kolme marsua ja Jope söivät rivissä jyviä samasta kiposta! Suloisia olivat. Koitan ottaa niistä tänään muutaman kuvankin.

Ei maar, nyt täytyy alkaa lähtötohinat, tsau!

(huomasin tuossa juuri, että minultahan on tuo kuvakin poistunut tuolta tiedoistani, koitanpa lisätä sen sinne tänään jossakin kohtaa...)

Tässä minä muutaman vihertävän tomaatin kera. tältä siis näytän (muistin virkistämiseksi):

799121.jpg