Täällähän pääsee tuo emäntä pian ihan helpolla! :)

Katsokaa nyt tätäkin; toinen pojista siis lypsää ja toinen jalostaa kananmunat ruoaksi, tietysti ensin kerättyään ne itse!

613483.jpg

Tuossa isässä nuo nappulat ovat mukavia; aikuista matkitaan herkästi kaikessa ja kaikki tuntuu kiinnostavan. Uusiin asioihin tartutaan tomeralla otteella, eikä mitään kovin herkästi kaihdeta. No, onhan se yltiöpäinen uteliaisuus joskus hieman hankalaakin, mutta yleensä siitä on vain hyötyä.

Meidän emäntä on kuulemani mukaan päättänyt, että meitin pojat osaavat ainakin pestä pyykkiään, laittaa kunnon ruokaa ja hieman siivotakin, kun muutto maailmalle joskus sitten on edessä. Itsellensä jää sitten päätettäväksi, että toteuttavatko niistä mitään... ;) Ahkera äiti kasvattaa laiskoja lapsia, sanotaan, mutta meidän äiti on päättänyt todistaa toisin. Aika näyttää.

Ulkona sataa välillä kuin saavista, joten sisällä ollaan (itsekin tulin kuistilta koneen vieressä käymään) ja ropinaa kuunnellaan. Joukossa on nimittäin yksi nuhanenäinen yskijä, joten kuraojien tutkimisretket ovat tänään kiellettyjen listalla. Disneytä kuluu televisiosta ja välillä tusseja.

Sadepäivät ovat ihanan pitkäveteisiä ja väkisinkin laiskoja...