Kyllä tuli eilen illalla ja viimeyönä puuhasteltua netin kimpussa niin innokkasti, että nyt ei oikein silmät pelaa ilman klaseja!

266599.jpg

Mikä kumma siinä onkin, että kun jotain uutta alkaa väsäämään, niin sitten se vie mennessään ihan kokonaan. Siinä sitä vaan häärää ja häärää ja syöminenkin hoituu kätevästi ihan siinä puuhan äärellä (siis jos muistaa syödä...). Taitaa olla sama tunne, kuin jollakin joka kirjoittaa kirjaa--ei vaan pysty lopettamaan!

Tänään taidetaan tuon emännän kanssa katsella taas hiukan kangaskasoihin ja väkästää jotakin pientä söpöä. Voisi kai tutkailla vaikka vaippoja. Kun on nuo suositut Joulumyyjäisetkin tulossa ja sinne voisimme sitten mennä käsitöinemme esittäytymään. Joulumyyjäiset on muuten oiva tapa päästä hyvään Joulutunnelmaan sellaisille ihmisille, joilla ei ole lapsia, sillä siellä on ilmapiiri aina vähintäänkin lapsen intoa vastaava ja Joulun hössötyksen havaitsee jo selvästi. Ihmiset ovat ystävällismielisiä ja haalivat kaikkea kivaa Joulun varalle ja jaksavat hyvmyillä. Olisiko se niin, että tuo tonttujen kurkinta on jäänyt aikuisillekin takaraivoon ja siksi hymy ja hyvä tuuli tulee ihan luonnostaan! :)

Kulkuset kulkuset riemuin helkkäilee....tam tam tam ta dam tam tam...