Jaaha, juhlat on juhlittu ja seuraavaa odotellaan...

Itsenäisyyspäivä oli ja meni. Siinä se minäkin istuskelin klasit silmillä television äärellä ja tuijottaa tapitin pukuloistoa linnasta. Kyllä oli mahdottoman upeita luomuksia joukossa ja omaksi suosikikseni valitsin ehdottomasti sen Salmisen Krissen! Kyllä oli nätti ilmestys ja hänhän on hauskakin kuin mikä! Pääsisipä itsekin joskus siihen hälinään mukaan, kyllä olisi tiirailemista niissä juhlissa (jaa, mutta eihän sinne pääsekään kait kun ihmiset..voi voi voi).

On tullut muuten jokunen mukava kuva noista maailmalle lähteneistä UniKepeistä lisää ja ajattelinkin ehtiessäni raapustaa tuonne sivut-loodaan oman osaston niille terveisille maailmalta. Niistä on sitten kiva katsella, jotta missä pitkin meitä kepukoita mahtaa asua.

Loppukiriä jo myyjäisten osalta pukkaa ja hiukan pistää kyllä jännittämään. Ettei sitä vaan vahingossakaan satu eksyyn jonkun asiakkaan kassiin mukaan.....siis ettei tuo emäntä vaan mene ja myydä paukauta minua epähuomiossaan! Hätä siinä tulisi. Taidanpa pysyä peseytymättä ainakin sinne asti, niin erottaa minut sitten paremmin noista uutukaisista sisruksistani.

No, nyt velvollisuus kutsuu -täytyy mennä hymisemään nuorimman vesselimme pinnasängyn viereen. Soom moro! 

aa tuuti lulla, anna unen tulla......hym hym hymmmmm