Kävi hyvä tuuri!

Oli nimittäin emännältä taas puolet Joulukoristeista hukan teillä ja joutui kaikki paikat penkomaan. Lopputulos oli, että osa jäi vieläkin hävyyksiin, mutta aarre löytyi. Viime Jouluna saatu ristipistotyö, jossa on rivi somia nalleja ja onpa tauluun valmiskehyksetkin, puiset. On ainakin emännälle puuhaa Joulun pyhiksi (kun muuten ei tunnu oikein olevan ;) ) Ja löytyi myös hukassa olleet tekstauskynän kärjet ja muste!

Tässä se aarre:

297489.jpg

Itsekin pölytin, touhusin ja järjestelin. Löysin hyvän kuusen, jonka oksille pujotin pari sydäntä ja kutsuin kaikki nallekaverit sitä ihastelemaan. Nyt on kivempi odotella oikean, Suuren kuusen saapumista. Ja kynttilöitä myös löysimme vinon pinon penkojaisissa. Laitoimme heti myös kuusihaaraiseen kyntteliköön pikkutuvan kattoon niitä koristeeksi. Heti on niin jouluista kun talon valtaa punainen väri.

297491.jpg

Tälle päivää on pieni miinus, pienet poikamme ovat nimittäin kipeinä...lämpöilevät ja rutisevat surkean oloisina. Voi pieniä.

Sitten myös hieman vauhtia tälle päivää tiedossa; Sulo-pukillemme saapuu viehko kuttuneiti vieraaksi ja vierailusta pitäisi sitten noin viiden kuukauden kuluttua olla tiedossa perheenlisäystä! :)

Nyt lähdenkin auttelemaan tuota emäntää, että saadaan pojanvesselit viihtymään tuskaisessa olossaan. Kutitusta ja mehua, takuulääke!