Sen huomasi lähikaupassa, missä raahattiin jo suurta lavallista simaa kaupan puolelle.

On tämä kevät vaan yhtä juhlaa toisensa jälkeen! Pianhan sitä taas jo kouluissa raikaa suvivirsikin ja lapset sinkoilevat kesälaitumille.

Tuntuu muuten siltä, että tulevana viikonloppuna saa miltei kaivaa jo aurinkorasvat ja uimakalsongit esille, sillä ainakin tänne Pirkanmaalle oli luvattu jopa kahdeksaatoista astetta lämpöä!! OhhOh, sanon minä!

Meidän emäntä täyttää kohtapuoliin 25 vuotta (ties kuinka monetta kertaa,heh) ja tuntuu siltä, että hän ei liiemmälti juhlia halua. Tai siis lahjoja ei kuuleman mukaan saa hommata, mutta iloiset hetket perheen ja eläinten parissa kuulemma ovat niitä parhaita lahjoja ihan joka päivä. Juhlaa siis joka päivä?! :)

Kun minä aikanani täytän yhden vuoden, niin meinaan sitä juhlistaa oikein toden teolla! Ihan vaikka vaan perheen kesken, mutta mukavaa tulee olemaan ja pikkupojat saavat riemuita koko päivän sydämensä kyllyydestä. Silloin ei olla yhtään tiukkapipoja ja hassutellaan vaikka koko konkkaroikka. Siitä voisi ottaa vaikka täällä meillä perinteen, 14.11. olisi siis ihan virallinen höpsöttelypäivä! Olisikin hyvä, että jokaisessa perheessä olisi vuodessa yksi virallinen päivä, jonka kaikki muistavat muistaa ja huomioida.

Meillä on muuten käynyt jo ihan kivasti kevätvieraita katsomassa vuohia, ihan ohimennen ja toivommekin, että moni lapsiperhe löytäisi taas kesän tullen pihamaallemme pienen pientä eläintarhaamme katsomaan. Ilmaiseksi. Kun täällä päin ei ole paljoa pikkukavereita pojillemme, niin meille eksyvä pikuväki on aina kovin tervetullutta. Ja tietysti isommatkin eläinten ystävät. Eläinten ystävyyttä ja vilpittömyyttä on kiva jakaa muillekin.

Ja minä itse niin tykkään istuskella puun oksalla, heilutella jalkojani ja katsella eläimille supsuttavia ihmisiä... Pieniä asioita, salaisuuksia. Murheita ja iloja. Ja eläimet eivät niitä kenellekään kerro!

Pörröiset Ystävämme!