Ja jollei jää, niin sitten koitetaan: "Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamooo...." :)

Hih hih, kylläpä nauratti nuo edellisessä kirjoituksessa olevat Teijan ja Hakalan emännän kommentit! Se on tosiaan kumma, että miten joku kappale voikin jäädä ärsyttävästi päähän soimaan ja sitten sitä hoilaa pitkin poikin päivää ja pahimmillaan päivästä toiseen. Itsellä jäi tuo Kummelin "Tää biisi jää soimaan sun päähän..." ja lopulta tuntui, että vaihtopää pitäisi saada soimisen tilalle!

Kesä tekee tuloaan kovaa kyytiä ja nyt kun on parannuttu, niin ulkona ollaan päivät pitkät. Maalla nimittäin. Eläimille on nikkaroitu hiukan ulkotiloja ja emäntä on suunnitellut laittavansa vuohille sellisen sähköaidan pikkupellolle, niin saavat vihreätä syödäkseen ja samalla saa tarhan laidunosa kasvaa rauhassa. Kun ovat sen jo poron kanssa kalunneet ihan autioksi kevään kasvustosta. Jos nyt edes kesäkuun alkuun malttaisi tuo emäntä antaa vihreän kasvaa, niin olisi sitten syötävää.

Pojat ja minä nautimme kaikenlaisista pihaleikeistä, mitä kesän tullen saa taas tehdä. Nyt olemme jo virittäneet laivaradan vesineen ulos ja keinutkin taas löytyvät. Hiekkaleluja on laatikolla ja kasalla jo vino pino ja kurasoppaa tehdään miltei päivittäin. Vielä kun tulee superlämpimät kelit ja kesä saapuu oikeasti, niin uima-allasleikit kutsuvat! Ei meinaa malttaa odottaakaan :)

Emäntä se vaan viihtyy puuhailemassa eläinten kanssa ja me poikien kanssa autoimme laajentamaan kanejen aitausta ja purimme porukalla verkon marjapensaiden, sekä kasvimaan ympäriltä. Oli talvi saanut sen notkahtamaan.

Mukavaa puuhailla pihalla, koitan ehtiä emännä kanssa koneellekin aina välillä. Pian on vappu ja Särkänniemi avaa taas ovensa, JIHUU! Pääsemme ipanoiden kanssa hurvittelemaan! Meilläkin näyttää liikuskelevan kaksi metrin mittaista kuminaamaista luurankohirviötä....vappukummajaisia lienevät. KiiKs! (harmi että kuvien laitto tökkii edelleen paremman koneen ja kuvaohjelman ollessa edelleen maalla)