2007

No niin, vuosi on vaihdettu räiskytellen ja yhtä vähälumiselta edelleen näyttää... Rakettien lähettely taisi olla melkoista kekseliäisyyttä vaativa, sillä eipä tuolla hankeen paljon raketteja pystyyn tökitty :)

Meidän isäntäväki oli lähettänyt raketteja mummilassa sitä varten tehdystä pölkystä, jossa oli reikiä ja vielä varmistuksena oli rakettipaketissa oleva "lähetystötterö". Onneksi kaikki viisi paikalla ollutta lasta oli halunnut juuri aikaisemmin sisätiloihin muiden aikuisten kanssa, niin suurelta tuholta vältyttiin (se lienee se pienten suojelusenkeli ollut asialla), sillä isännän lähettäessä kolmanneksiviimeistä isoa rakettia se jäi jotenkin putkeen jumiin tai oli viallinen! Raketti nimittäin jäi pariin metriin pyörimään ja suhisemaan ja isäntä ehti onneksi heittäytyä melkein talon kulman taa ja emäntämme käänsi hätäpäissään selkänsä, nojasi talon seinään päin ja sulki korvansa. Sitten oli kuulemma PaMaHtAnUt oikein huolella!!  ...ja pihassa lehahti lämmin paineaalto.

Hui kamala, mutta onneksi selvisivät siitä vain sillä, että emännän korvat soi illan mittaan ja isukilla oli jotain napsahtanut pohkeeseen. Jos kaikki lapset olisivat olleet ulkona (kuten hetkeä aikaisemmin), niin.... ei sitä viitsi edes kuvitella, nousee pala kurkkuun :( Aika ikävä kirjoittaa näin masentavasti heti uuden vuoden alkuun, mutta noissa ilotulitusasioissa ei voi kyllä olla koskaanikinä varma!!!

No mutta, ehjinä ollaan kaikki, eläimet rauhallisina ja itse katselin vain tänne muutaman näkyvän valonkajon taivaalta ja asettauduin peiton alle onnellisena tästäkin, uudesta vuodesta. Kyllä on kiva alkaa odottamaan päivien pitenemistä ja kevään saapumista.

Tuli sitä lunta sitten tälle talvelle tai ei! :) 

323241.jpg