Taas sitä on ilmassa! :))

Jihuu, emäntä alkoi tänään iltapuhteikseen ompelemaan ja kylläpä tuntuu kotisalta kuunnella surinaa. Ihan siinä mieli kehrää kun neula naksuttaa kankaan läpi ja surina on tasaista... 

Aikaiseksi olemme jo saaneet pari patalappua pukinkonttiin ja vielä muutamalle UniKepille pitäisi ommella "taksipaita" ;) Nämä ne on niitä viime hetken ahaa-elämyksiä, jotka on pakko sitten vielä toteuttaa etteivät jää vaivaamaan.

Löysimme muuten "hukassa" olleen Joulukuusen matonkin! Se on sellainen säkkikangasta oleva, johon on emäntä parina Jouluna ommellut aina lisää kuviota jaksamisen mukaan. Aloitti sitä pakertamaan, kun tuo perheen pieni vielä valtasi tilaa mahasta, sen jälkeen onkin ollut aika hieman kortilla ja on jäänyt matto keskeneräiseksi. Mutta eipä se mitään, hyvin se tuollaisenakin palvelee! Itseni pitäisi pitää vielä yksi Joulusiivo ennen sunnuntaita, olemme nallukoiden ja lasten kanssa saaneet aika kaaoksen aikaan omassa nurkkauksessani.... Kun temmellyksessä ei oikein jaksa tuosta järjestyksestä välittää, ja sillä tyylillä se mukavampaa onkin! Kyllä sitä sitten taas siivoilla ehtii, kun alkaa itsekin roinan keskelle hukkua, vai mitä? Pieni epäjärjestys on kotoista.

Mutta, nyt jatkamme Jouluompeluksia. Tässä minä, ikiwanha olkipukki ja sydänpannulaput:

307621.jpg 

Suurrr rrrurrrrr...... (emäntä otti jo varaslähdön!)