Taas on timpuroitu!

Nimittäin muutimme Sulo-pukkimme omaan poikamiesboksiinsa jossa se saa odotella vuohimammojen kilistelyjen ohimenoa. Nuo ihmisaikuiset ne naputti, sahasi, hakkasi, ruuvasi, purkasi, kantoi ja teki mitä ihmeellisempiä jumppaliikkeitä, että saivat vanhan saunan pukuhuoneen naamioitua pukillemme kivaksi kodiksi, josta näkee mukavasti ulos puulaatikon päältä ja oma tarhakin siltä löytyy, minne pääsee sitten ulkoilemaan. Kaverina pukilla on kaksi kania ja neljä riikinkukkokyyhkyä, kyllä siinä kelpaa!

Pikku poikamme olivat mummilassa kylässä ja itselläni oli aika yksinäinen olo. Ei ollut oikein leikkikavereita, kun nuo aikuisetkin suhasivat ulkona koko eilispäivän, mutta tänään taas riemu repesi, kun pojat aamusta kotiutuivat! :)

Pienempi pellavapää nukahti suloisesti kesken leikin sohvalle ja minä sain kunnian olla kainaloisena. Tuntui, että olen taas Tärkeä...

301794.jpg

Hiukan kyllä kaipaisin tuota ompelukoneen hurinaa taas iltaisin. Emännällä vaan taitaa riittää tuota muuta puuhaa seuraavan viikon, jotta myöhemmin sitten.