No nyt niitä on meilläkin!

Nimittäin perjantaina 12.pvä alkoi iltapäivästä Tyyne-kuttumme ähistä siihen malliin, että vihdoin olisi kilejen aika. Ensimmäinen, valkoinen pukkikili syntyi äänekkään ponnistuksen myötä klo.19.40 ja tästä 20 minuutin päästä putkahti vielä suloinen, mustanharmaa tyttökili! Ilollamme ei ollut rajoja ja kilejä, sekä emoa vahdittiin silmät tarkkana pitkin yötä. Tässä he ovat:

343226.jpg

Kun olimme heränneet onnellisina uuteen päivään, niin kauaa ei edes ehtinyt kulua, kun havaitsimme toisenkin kutuistamme, Lempin suunnittelevan vetäytymistä pahnapatjan suojiin synnyttämään. Taas odoteltiin ja ihmeteltiin, kunnes aika tuli ja valkoinen pukkikili ilmestyi maailmaan klo.13.40! Jopas nyt jotakin, tuntui, että eihän tällainen ihanuus voi olla edes totta!

...emo hoiti pienokaistaan, kunnes alkoi uudestaan tapahtua ja oli toisen kilin vuoro tulla maailmaan. Klo.14.05. oli pahnoille putkahtanut toinenkin valkoinen pukki. Nyt meillä oli siis yhteensä kolme valkoista pukkia ja yksi harmaanmusta kuttukili. Ja tässä nämä kaksospojat:

343255.jpg

Meillä riittää siis vipinää tuleviksi kuukausiksi, kun vahtaamme suloisten kilikakaroiden vauhdikasta kasvua. Kylläpä tämä onkin suloista vauva-aikaa.

Ja tänään on vielä luvassa pari ennakkoon jo tilattua elikkoa...