Miten sitä muka mitään ehtii, kun aina on ilta ja pimeää?!

Kyllä tässä menee ajatukset hössöttäessä ihan solmuun ja valmista ei meinaa tulla. Jaa miten niin. No emäntä ainaki leikkasi monia paloja ihavväärin ja huiski kankaita menemään. Itsellä ei oikein vaan muuten sujunu...tarttuvaa vissiin tuo harmistus.

No, blogilistalle kuitenkin saatiin kirjauduttua vihdoin, kun uudestaan yritettiin uusin tunnuksin! Aika kivasti on kuitenkin teitä kävijöitä siunaantunut jo näinkin alkumetreillä :) Mukavahan tuota on katsella, kun laskuri hissukseen napsuttaa ja olo on tervetullut. Näitä kaikenmoisia blogeja näyttää olevan laidasta laitaan. Niitä kun unohtuu lukemaan, niin sitä tosiaankin unohtuu...

Ommeltiin tänään kaikenlaista sitten. Vinkiksi vaan ylijäämäkankaillenne, on aika hyvä tapa leikata ikäänkuin tilkkupeittoa varten palasia ja ommellakin niistä kaksipuoleisia "puhdistuslappuja" ihonhoitoon. Toiselle puolen vaikka trikoota ja toiselle flanellia ja sitten vaan saumurilla reunat sileiksi ja siisteiksi! Siitä on sitten mukava ottaa "kestolappuja" omaa naamaa raaputtaessa tai vaikka pikkuihmisten taipeita ja makkaroita rasvatessa :)) Sitten pesuun vaan ja odottamaan uutta käyttöä. Ihan kätevä vaihtoehto pumpulilapuille.

Kanalastakin raapustan tähän muutaman sanan. Emäntä lisäili sinne eilen iltahämärissä paalillisen uutta purua lattialle kanojen jo ollessa orrella ja aamulla olikin hupaisa katsella varovasti tepastelevia kanoja. Taisi olla niin valkeata purua, että yrittivät iiihan varo-varovasti hiippailla koko kotkolauma vältellen hätiköityjä liikkeitä, ettei vaan uusi puru HYÖKKÄÄ KIMPPUUN!! :) Osa porukasta ihmetteli ensin pitkään alaorsilla ennekuin sekaan uskaltautuivat. Päivän mittaan purut sekoittuivat mukavasti vanhan tavaran joukkoon, mutta kanalasta leijui edelleen tänäkin iltana hyvä ja tuore puun tuoksu vastaan.

Voi noita kanasia....koooot kot kot kot.

Tässä tehdään muuten meitäUniKeppejä:

274299.jpg

 Ja täällä jatkuu ilta ompelusten parissa....adjöö! :)