Sorsapuistossa.

Kävimme tänään minä, pojat ja emäntä. Oli niin suloinen helle ja auringonpaiste sateen lomassa, että heti oli keksittävä jotakin hauskaa. Ja siellähän nuo pojat viipottivat innolla leikkipaikasta toiseen ja emäntää kiinnosti lähinnä lintujen tiirailu. Itse ihmettelin ihmisien vähyyttä. Muutama hassu porukka, pari auringonpalvojaa ja pari lapsiperhettä. Siinä se. Onkohan suurin kesälomabuumi jo ohitse? Vai ovatko kuitenkin kaikki juuri lomalla ja lähteneet mökeille evakkoon kaupungin pölystä? Vaikka eikös nykyisin parhaat kelit ole heinä-elokuussa? Noin niinkuin lomia ajatellessa. Mutta onhan sitä tällekin kesälle jo intiaanihellettäkin osunut!

Kaupungissa tuntuu olevan joka mutka auki ja täynnä liikennettä takkuavia työkoneita. Pakkohan sekin homma on kesällä tehdä, mutta auki revityt tiet sapettavat silti. Onneksi ei tarvitse ihan alvariinsa niiden joukossa puikkelehtia....paitsi tietysti meidän ätän.

Onpahan rattoisa olo: ikkunasta näkyy vain lötköinä makoilevia eläimiä, pojat katselevat rauhallisina videolta marsupilamia ja emäntääkin hymyilyttää. Taidanpa ottaa filtin, mehua ja akkarin mukaan ja painua vaahteran katveeseen löhöilemään... Saa tuo kotiväki jäädä rauhassa sisätiloihin vilvoittelemaan.

Kesä ja kärpäset!