Kävin pikaisesti hieman tuolla etelämmässä emännän ja ätän kanssa viikonloppuretkellä.

Tarkoitus oli ehtiä vaikka minne, mutta tuo ihmisväki sai sen verran rajun mahataudin heti ekana yönä, että viettivät loman toisen päivän punkassa peittojen alla täristen ja välillä vessassa ravaten. Taisi olla aika huono lomafiilis pariskunnalla, kun kuume tärisytti, mutta positiivisesti ajateltuna saivatpahan huilata ja olla keskenään. Siinä ne lukivat kirjoja ja lehtiä verhot kiinni ja hihittivät välillä tuuriaan. Ätä pääsi jopa jossain kohtaa käymään nopeasti kaupassa ja sitten joivat suut sinisinä mustikkakeittoa :) :)

Minä kävin ihastelemassa majoituspaikkamme eläimiä ja rakennuksia (laitamme niitä tuonnempana jonnekin näytille...kunhan löydämme sopivan "kansion" jostakin, olisiko vinkkejä?) ja nuuhkin raikasta ilmaa.

Paluumatka alkoi tänään päivällä ja varovaisesti etenimme paikasta toiseen, sillä emännällä luonto edelleen kutsui tuon tuosta huussiin helpotukselle. Näimme me sentään yhteensä Mustion, Myllynimen maatilan, Fiskarsin, Raaseporin ja jopa Hvitträskinkin. Että ei ollenkaan huonommin petipotilailta! ;)

Pari kuvaa:

Kuninkaantietä mentiin

668222.jpg

Mustion linnan maita ihasteltiin

668229.jpg

Tämä kaunis mylly seisoi yöpymispaikkamme tilan pihassa

668232.jpg

Kävimme Hvitträskissä

668234.jpg

Sieltä minä löysin ätän kanssa jopa mahakrampeista kärsivälle emännälle pytyn, mutta se olikin poissa käytöstä! Museotavaraa kuulemma... he he.

668313.jpg

Ja pelkäsimme Raaseporin linnanraunioilla

668237.jpg

Eli ihan kiva reissu kuitenkin!

JA MINNILLE TIEDOITUS: UniKeppi lähtee luoksesi vasta alkuviikosta! En päässyt postille ennen perjantaita ja silloin en viitsinyt enää sisarustani postiin tyrkätä viikonlopuksi yksinään pakettiin kyyhöttämään. Jotta tulossa on! :)