Oho, mutta kylläpä sitä tänään sateli täällä Pirkanmaalla paikoitellen lunta ihan sakeana!

Sitä meinaa tällainen vaaleahipiäinen otus hukkua pyryyn hetkessä. Pysyttelin ulkosalla vallan katoksen alla ja katselin emännän menoa vesisangot käsissään. Aamulla paisteli kyllä kauniisti aurinko ja pakkanen oli pirteää, mutta hetkessä se muuttui. Eikä kyllä haittaa minuu yhtään, lumi on vielä tähänkin aikaa vuodesta ihan kivaa! Näyttää puhtaalta, kun tulee kevyt kerros uutta lunta entisten päälle.

Lempi-kuttu huutelee taas siihen malliin, että taitaa olla pukintarvetta ilmassa ;) koko ajan kuuluu vaativa MÄÄÄÄÄ-ÄÄÄ-ÄÄÄÄÄ ja häntä viuhuaa. Tyyne-kutusta ei sitten otakaan kukaan selvää, että onkohan niitä kilejä tulossa kesäkuussa vaiko eikö. Mutta olisi se vaan niin suloista taas saada pari kilikaveria viipottamaan pitkin pihaa! Eläinlapset ovat kaikki kyllä söpöjä.

Taustalla tuiskuaa:

1403508.jpg

Paikoin tuntuu, että koko maisema katoaa...

1403522.jpg

Kivahan se on taas täällä sisällä olla kavereiden kanssa. Toin mukanani kaupunkiin nimittäin meidän ätän oman UniKepin ja yhden ihka uuden sisarukseni, jonka pitäisi ensi viikolla lähteä matkaan kohti uutta kotiaan. Meille kolmelle voikin tulla rattoisa alkuviikko kuulumisia vaihdellessamme!